Accreditatie en vergoeding door verzekeringen

Fear Free gecertificeerde kattengedragstherapeut

Als Fear Free Professional doe ik er alles aan om angst te voorkomen en/of te behandelen. Angst is namelijk een hele negatieve emotie.

Het voorkomen van angst draagt daarom enorm bij aan het geluk van je kat. Ik geef katten eigenaren via mijn YouTube kanaal en social media kanalen adviezen over hoe ze angst bij hun katten kunnen voorkomen en verminderen.

Voor mij als kattengedragstherapeut is het uiteraard altijd belangrijk om angst te voorkomen bij behandelingen. Hoe ik dit doe lees je onder andere in mijn blog de geur van angst bij katten.

Fear Free Level 3

Vergoeding door verzekeringen

Kattengedragstherapie wordt vergoed door verzekeringen. Ik ben geaccrediteerd door de Stichting Platform Professionele Diergedragsdeskundigen.

Dit houdt in dat mijn werkwijze en de kwaliteit van mijn adviezen getoetst zijn aan de basisvoorwaarden gesteld door de SPPD voor diergedragstherapeuten en specialist gedrag gezelschapsdieren.

Door deze accreditatie wordt gedragstherapie voor je kat door sommige verzekeraars (o.a. Petplan, Proteq Dier en Zorg, Inshared, Ohra) geheel of gedeeltelijk vergoed. De wijze en hoogte van de vergoeding vindt u in de polisvoorwaarden van uw verzekering.

Druk op onderstaande knop en vraag nu een kattengedragsconsult aan!