slide 1
MISSIE: ALLE HUISKATTEN VAN NEDERLAND GELUKKIG MAKEN!
slide 1
MISSIE: ALLE HUISKATTEN VAN NEDERLAND GELUKKIG MAKEN!

HALLO

Het is mijn missie is om alle huiskatten van Nederland gelukkig te maken!

Ik, Sonja, ben dierenarts en daarnaast ook katten gedragstherapeut en uiteraard ben ik gek op katten. En jij vast ook, anders was je hier niet terecht gekomen!

Het is mijn missie is om alle huiskatten van Nederland gelukkig te maken, dat doe ik door uitleg te geven over katten gedrag. Iedere week verschijnt er een nieuwe video van mij op YouTube.  Om een dier, en in dit geval een kat, gelukkig te maken, moet je weten wat zijn natuurlijke gedrag is. Want een dier zal, net als een mens, nooit gelukkig kunnen zijn als hij niet dit natuurlijke gedrag kan uitoefenen. In de video’s leg ik je daar alles over uit. Verder geven ik je handige tips en adviezen om ongewenst gedrag te voorkomen.

Op deze website vind je tevens bij verschillende YouTube video’s die ik maak ook een Blog zodat je alles nog even na kan lezen. Daarnaast vind je op de download pagina allerlei handige informatiebrieven en infographics die je kunt downloaden en uitprinten.

Heb jij na het zien van de video’s en het lezen van de adviezen op deze site nog steeds problemen met het gedrag van jouw kat? Dan kom ik je graag helpen door middel van gedragstherapie.