slide 1
ONZE MISSIE IS OM ALLE HUISKATTEN VAN NEDERLAND GELUKKIG TE MAKEN
slide 1
ONZE MISSIE IS OM ALLE HUISKATTEN VAN NEDERLAND GELUKKIG TE MAKEN

OVER ONS

Hallo!

Onze missie is om alle huiskatten van Nederland gelukkig te maken!

Wij zijn Emily, paraveterinair – dierenartsassistente en Sonja, dierenarts. We zijn daarnaast ook allebei katten gedragstherapeut en uiteraard zijn wij gek op katten. En jij vast ook, anders was je hier niet terecht gekomen!

Onze missie is om alle huiskatten van Nederland gelukkig te maken, dat doen we door uitleg te geven over katten gedrag. Iedere week verschijnt er een nieuwe video van ons op YouTube.  Om een dier, en in dit geval een kat, gelukkig te maken, moet je weten wat zijn natuurlijke gedrag is. Want een dier zal, net als een mens, nooit gelukkig kunnen zijn als hij niet dit natuurlijke gedrag kan uitoefenen. In onze video’s leggen wij je daar alles over uit. Verder geven wij je handige tips en adviezen om ongewenst gedrag te voorkomen.

Op deze website vind je tevens bij verschillende YouTube video’s die we maken ook een Blog zodat je alles nog even na kan lezen. Daarnaast vind je op onze download pagina allerlei handige informatiebrieven en infographics die je kunt downloaden en uitprinten.

Heb jij na het zien van onze video’s en het lezen van onze adviezen op deze site nog steeds problemen met het gedrag van jouw kat? Dan komen wij je graag helpen door middel van gedragstherapie.