ONZE MISSIE IS OM ALLE HUISKATTEN VAN NEDERLAND GELUKKIG TE MAKEN
Slider

OVER ONS

Hallo!

Onze missie is om alle huiskatten van Nederland gelukkig te maken!

Wij zijn Emily, paraveterinair – dierenartsassistente en Sonja, dierenarts. We zijn daarnaast ook allebei kattengedragstherapeut en je snapt natuurlijk wel dat wij gek op katten zijn. En jij vast ook anders was je hier niet terecht gekomen!

Dat doen we door uitleg te geven over kattengedrag. Elke week verschijnt er een nieuwe video van ons op YouTube.  Om een dier, en in dit geval een kat, gelukkig te maken, moet je weten wat zijn natuurlijke gedrag is. Want een dier zal, net als een mens, nooit gelukkig kunnen zijn als hij niet dit natuurlijke gedrag kan uitoefenen. In onze video’s leggen wij je daar alles over uit. Verder geven wij je handige tips en adviezen om ongewenst gedrag te voorkomen.

Op deze website vind je tevens bij iedere YouTube video die we maken ook een Blog zodat je alles nog even na kan lezen. Daarnaast vind je op onze download pagina allerlei handige informatiebrieven en infographics die je kunt downloaden en uitprinten.

Heb jij na het zien van onze video’s en het lezen van onze adviezen op deze site nog steeds problemen met het gedrag van jouw kat? Dan komen wij je graag helpen door middel van gedragstherapie.

EMILY BRUINES

EMILY BRUINES

Paraveterinair / Kattengedragstherapeut

SONJA VAN STRATEN

SONJA VAN STRATEN

Dierenarts / Kattengedragstherapeut