slide 1
MISSIE: ALLE HUISKATTEN VAN NEDERLAND GELUKKIG MAKEN!
slide 1
MISSIE: ALLE HUISKATTEN VAN NEDERLAND GELUKKIG MAKEN!

SHOP

Op deze pagina vind je onze favoriete musthaves voor jouw kat! Door op de links te drukken kom je op de productpagina van het artikel bij Zooplus. Doe je een aankoop via een link van onze pagina bij Zooplus, dan ontvangen wij een klein percentage van het aankoop bedrag. Hiermee kunnen wij onze video’s, blog en downloads GRATIS blijven aanbieden voor jou en je kat. Zo help je ons bij het volbrengen van onze missie om alle huiskatten van Nederland gelukkig te maken. Onze dank daarvoor!

Op deze pagina vind je alleen producten die wij zelf uitgebreid getest hebben of zelf thuis gebruiken. Dat vinden wij erg belangrijk! Onze katten zijn gelukkig met deze producten en dat willen we graag delen met anderen. Wij zullen deze pagina regelmatig updaten zodra wij nieuwe favoriete producten hebben ontdekt.

Omdat alle katten anders zijn, kan het natuurlijk zijn dat jouw kat net iets anders nodig heeft of iets anders leuk vindt.

Staat jouw favoriete item er niet tussen of heb je iets anders nodig bij Zooplus? Shop dan via deze link. Zo steun jij onze missie om alle huiskatten van Nederland gelukkig te maken!!

Kattengrit

Biokat’s Micro Classic Kattenbakvulling
Klonterende kattenbakvulling, met extra fijne korrels. 4 x efficiënter dan normale kattenbakvulling, maximale geurbinding, bijna compleet stofvrij, zacht voor de poten.

Golden Grey Odour Kattenbakvulling
Golden Grey Odour kattenbakvulling is een Canadees product, dat snel klonten vormt, uit zeer fijn bentoniet, gemaakt wordt zonder parfum, extreem absorberend is en biologische geurtjes absorbeert.


Krabpalen en klimpalen

Karlie Banana-Leaf Krabpaal Paradise
Grote krabpaal met 2 verschillende hollen en plateaus van bananen bladeren. Afmetingen: L 78 x B 58 x H 158 cm.
Wandligbed Natural Paradise
Rond ligbed uit onbehandeld hout van duurzame bosbouw met knuffelbed met klittenbandfixatie, in de machine wasbaar op 30°C, eenvoudige wandmontage. Afmetingen: Ø 48 cm
Krabpaal Natural Jasmine L
Extreem dikke krabpaal met een diameter van 27 cm, bekleed met natuurlijk sisaltapijt, met houten bedplaten.
✔ Afmetingen: H 138 x Ø 50 cm
✔ Met 2 afneembare en wasbare knuffelbedden
✔ Met wandmontage
Krabmeubel Golf
De perfecte aanvulling op uw krabpaal: stevig krabmeubel uit golfkarton in de vorm van een golf, ideaal voor het scherpen van de klauwtjes.
✔ Afmetingen: L 49 x B 20 x H 7,5 cm
✔ Inclusief Catnip-zakje
Krabpaal Natural Paradise XL Premium Edition
Stabiele krabpaal met extra dikke houten platen, grote ligplekken, ideaal voor zware katten.

Voerpuzzels / denkspeelgoed

Trixie Cat Activity Fun Board
Een van onze favoriete puzzels! Geschikt voor alle katten, vijf verschillende taken voor fysieke en mentale activiteit, vaatwasmachinebestendig. Afmeting ca. L 30 x B 40 cm
Catit Design Senses Voer Labyrint
Stimuleer de mentale en fysieke vaardigheden van jouw kat eenvoudig door voeren. Het innovatieve Catit Design Senses Voer Labyrint doet op diverse zintuigen tegelijkertijd een beroep.
Trixie Cat Activity Turn Around
Intelligentiespeeltje voor katten van iedere leeftijd, met diverse opdrachten om aan de snoepjes te komen, zorgt voor lichamelijke bezigheid en psychische inspanning.
Karlie Flamingo NORTHMATE ® Catch
Interactieve anti-schrok-bak, afgeronde spikes bevorderen op speelse wijze langzame voedingsopname en ondersteunen een gezonde spijsvertering. Voor droog- en natvoer. Afmeting: L 27 x B 23 x H 8 cm.
Savic Bezigheidspeelgoed Quiz
Intelligentiespeelgoed voor katten en honden, vulbaar met traktaties, voor langzamere voeding, bevordert concentratie, met verschillende holtes & ruimtes, gemaakt van melamine, rubber en kunststof
Smartpet Indoor Hunting Feeders Interactieve voerdispenser in de vorm van 3 vulbare muizen. Voor een natuurlijke, instictieve en diergerichte voedingsopname. Veterinair getest, moeilijkheidsniveau aanpasbaar. Om te jagen en spelen.
Catit Design Senses
Speelrails
Opwindend, uit te
breiden en steeds
opnieuw vorm te
geven kattenspeel-
goed voor behendig-
heidstraining en ter
bevrediging van het
natuurlijke
jachtinstinct. 
Trixie Kattenspeelgoed Cat Activity Tunnel Feeder
Combinatie van mentale en lichamelijke bezigheid met vertraagde voedselopname voor een gezonde spijsvertering, schroefdeksel, vaatwasmachine geschikt. Afmeting ca. Ø 28 x H 14 cm. Kleur niet vrij kiesbaar

Voerautomaten en waterfonteinen

Cat Mate Voerautomaat C500
   
 Voerautomaat met digitale timer
Voerbak met 5 separate vakjes (4 bedekt)
Voor droog- en natvoer
Inclusief 2 geïntegreerde koelaccu’s: houden het voer vers
Deksel en voerbak van de voerautomaat geschikt voor de vaatwasser
Totale afmeting voerbak: L 34 x B 29 x H 7 cm
SureFeed Microchip Voerautomaat
SureFeed Microchip Voerautomaat is perfect voor dieren met een speciaal voer of medicijnen.
✔ Inhoud reservoir: 400 ml
✔ Met microchip scanner
✔ Ideaal voor huishoudens met meerdere huisdieren
Cat Mate Drinkfontein 2 l De Cat Mate Drinkfontein is eenvoudig in gebruik en stimuleert het natuurlijke drinken van jouw dier.
✔ Inhoud reservoir: 2 l
✔ Aangeraden door dierenartsen
✔ Voor katten & kleine honden

Mandjes en warmtematten

Warmtekussen Comfy
Warmtemat, met verwijderbare dubbelzijdige hoes, verwarmbaar tot max. 45°C, voor pasgeboren, zogende en zieke dieren, veiligheid getest door bevoegde instantie. Kleur: Wolwit / Grijs. Ideaal voor senioren, Oosterse kortharen en Sphynxen.
Knuffelbed Fluffy 2in1
Ideaal bedje voor in de vensterbank, reismand of op de kast. Absolute favoriet!
Kattenhol uit Vilt voor Opbergkast
Kubusvormig kunstvilten hol, opvouwbaar en stabiel door geïntegreerde stangen, kattenkop-ingang, met wasbaar, tweekleurig wendbaar kussen, ook passend voor IKEA Kallax- en Expedit-kasten.